-


                       Laat je verwonderen!
MIjn bijzonder atelier... De entree is een witte tuindeur ,een tuin vol nostalgie.... daar staat ook mijn woonwagen/atelier.je loopt het trappetje op en opent de deur de witte gordijnen schuif je aan de kant en je waant je in een geheel andere wereld.... een heerlijke geur van wierook en kaarsjes, prachtige maria en engele beelden en het witte interieur stralen een heerlijke rust uit....

In het atelier zijn prachtige spullekes te verkrijgen voor je zelf of iemand in het bijzonder.                                                   (gelukshanger voor 8,95)
Ik heb geregeld inloopdagen, op deze dagen kun je zonder afspraak binnen wandelen, genieten van de sfeer,mooie cadeaus aan te schaffen.
ik beantwoord graag je vragen over hoe ik te werk ga. mocht de tijd er voor zijn dan is de mogelijkheid om een korte reading te doen.
(als je mijn fb pagina atelier de engelbewaarder volgt blijf je op de hoogte van de activiteiten)En elke maand geef ik workshop in maken van je eigen persoonlijke magischepop. Tijdens deze workshop leer je vanuit liefde naar je zelf te zien, er komen prachtige inzichten naar boven .en uiteraard ontvang je een reading tijdens de workshop van mij, deze workshop kun en mag je alleen doen of met 3 andere personen.
Kosten van deze workshop is 37,50 inclusief koffie/thee en eigengebakken  taart!

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint